Succurro betyder "hjälpa"

Om Succurro

Mål

Succurros webbplats avser att bli en portal för idrottare och framför allt ryttare/kuskar (och föreningar) som söker information om hur de kan utveckla sig själva och hur deras häst kan bli ännu bättre inom det område den arbetar. Hemsidan är en plats där ryttaren kan hitta verktyg för att komma vidare i sin utveckling.

 

Plan

Succurro avser att binda till sig kompetenta personer för att kunna ge Succurros kunder råd, idéer och hjälp där den behövs. Planen är att du som kund ska kunna gå till oss och få en helhetshjälp. Vi ska kunna rekommendera dig vidare till någon av våra team-medlemmar och om så behövs också rekommendera dig till andra instanser vid behov.

 

För vem är Succurro?

Succurro är för dig som känner att du har något som du vill jobba med hos dig själv. Du behöver inte nödvändigtvis vara ryttare. Det finns många olika aspekter inom hälso- och idrottspsykologi. Du kanske vill ta tag i olika beteenden som du vill förändra, eller att utveckla dig själv. Det kan också vara att få hjälp att nå mål du drömmer om, eller helt enkelt hjälp att strukturera vardagen.

Succurro är givetvis också för dig som tränar häst/ar. Du behöver inte vara tävlingsryttare på högsta nivå, men även om du är det, så finner du hjälpen hos oss. Här kan du på ett samlat ställe få hjälp med psykologi, mental träning, foder, hästmassage, träningslära m.m.

 

Vad är Succurro?

Succurro är latin och betyder hjälpa. 
Succurros syfte är att hjälpa både människor och hästar. 
Grundare är Jessika Rick.

 

Vad ger det mig som kund?

Du som kund får tillgång till dokumenterad kunskap och kompetens. Samtliga som arbetar under Succurros namn är välutbildade och har god erfarenhet inom sitt område. När du väljer en tjänst från Succurro vet du att personen som hjälper dig kan sina saker genom långa studier och han och hon kan redogöra för bakgrunden för det hon/han säger. Du vet också att personen är seriös och kommer att se till ditt och din häst bästa. Om så krävs kommer han eller hon rekommendera dig vidare till en annan yrkeskategori för att avhjälpa det ev. problem eller behov som finns.

 

Vilka är vi? 
Succurros Team består av:

Jessika Rick Lisa Mård   David Slottner